Betingelser

Betaling

Betaling af kontingent foregår via paypal men kan desuden foretages uden at have en paypal konto med korttyperne Visa, Visa/Dankort eller MasterCard.

Opfyldelse

For at det er muligt at registrere hvem der har betalt bedes kunden indtaste gårdbutikkens navn i feltet ”besked til sælger” som en del af paypal-transaktionen.

Bindingsperiode

Ved betaling er gårdbutikken medlem og vises på de to apps i et år indtil næste årlige kontingent skal betales.

Opsigelse

Opsigelse skal varsles senest en måned før næste betaling af kontingent.

Opsigelse sker ved at skrive til info@findgaardbutik.dk og er gældende fra registreringen af denne e-mail.

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Du har 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesretten løber fra den dag, aftalen er indgået.

Du skal inden 14 dage fra aftalens indgåelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail infor@findgaardbutik.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret.

Tilbagebetaling af abonnementsbetaling

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. Har du givet dit samtykke til, at leveringen kan gå i gang, og ønsker du alligevel at benytte din fortrydelsesret, skal du dog være opmærksom på, at vi vil opkræve en rimelig betaling, for den del af abonnementsydelsen, der allerede er leveret.

Vi refunderer beløbet til dig uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Hvis der er noget galt med medlemskabet

Hvis du ikke er tilfreds med medlemskabet kan du kontakte os på info@findgaardbutik.dk

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på medlemsskaber.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn, Adresse, Telefonnummer, E-mail adresse, Gårdbutikkens navn

Vi indsamler dine oplysninger med det formål at kunne registrere din betaling og eftersende kvittering for din betaling.

Når der indsamles oplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Oplysninger afgivet til Viventes videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Viventes har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven. Henvendelse i forbindelse hermed rettes til Viventes via e-mail info@findgaardbutik.dk