Screen Shot 2016-05-18 at 10.57.12

Kurser 2016

Se kursusbeskrivelserne her > Kurser 2016

Tilmeld dig ved at sende mail til info@findgaardbutik.dk senest d. 1. juni

Gårdbutikkerne udfordres af konkurrence fra supermarkederne og initiativer som Landmad, som har et stigende udbud af lokale varer. Der er også kommet en ny generation af kritiske forbrugere, der frekventerer Bondens Marked, fødevarefællesskaber og mobile platforme, der forbinder kunde med bonde. Scenen for lokale fødevareoplevelser er i hurtig bevægelse, det rummer både udfordringer og muligheder. Vores vision med denne kursusrække er at spotte trends og muligheder, således at vi hver især kan udvikle vores forretningsmodel for lokalt producerede fødevarer.

Vi placerer kurserne hos fyrtårnene blandt gårdbutikkerne, besøger tendsetterne i storbyen og udlandet. Vi perspektivere dette gennem faglige input og deling af viden mellem deltagerne. Det handler om læring, inspiration og ideer til fremtidens gårdbutik.

Konsulentvirksomheden Viventes står for tilrettelæggelsen i samarbejde med ejerne af nogle af Danmarks og Sveriges mest udsøgte gårdbutikker. Kurserne handler om ting, vi arbejder med til dagligt. Viventes har 10 års erfaring med at innovation og forretningsudvikling af mindre fødevarevirksomheder. Vi har skabt udviklingsprojekter med gårdbutikker om oplevelsesøkonomi, terroir og madhåndværk.

Kursusgebyret dækker undervisning, frokost og anden forplejning, hvor vi selvfølgelig smager os igennem gårdens specialiteter. Faktura på kursusgebyr sendes ca. en-to uge før arrangement. Denne kursusrække har ikke modtaget støtte, derfor er der egenbetaling.

Du er også velkommen til at ringe til Lasse Solheim på 23 95 21 51 for at få en uddybning af programmet.